Unibet mobil sportfogadás

Anna Flanagan Hockeyroos védője a játék jövőjében lóg az egyensúlyban, miután határozatlan időre elhagyta a játékot, hogy kezelje a „folyamatos egészségügyi problémákat”. A sorozat 3-1 győzelmét Indiában Melbourne-ben vasárnap a “csapatprotokoll megsértése” miatt. Hockeyroos edző, Adam Commens megszakította a szerződést. országos oldal, miután a Unibet márciusban megérkezett italt megítélve a Rio olimpián nem játszott tartalékba vitték. egy nehéz év után mind a pályán, mind a pályán ”- mondta egy Hockey Australia nyilatkozat. teljes visszaszerzés.

Flanagan – egy hétéves hockeyroos veterán – 10 hónapig elvesztette engedélyét, és márciusban Perthben történt ittaszám miatt 1000 dollárral Unibet mobil sportfogadás bírságot szabott ki.Ausztrália hockey-je két hónap múlva nem tudta meg az eseményt.

Ezt követően elhagyták az International Hockey Open-ből és a Champions Trophy-ből, mielőtt figyelmen kívül hagynák Rio játékversenyét.Ausztrália hockey ragaszkodott ahhoz, hogy Rio snubot formában készítették, és hogy az nem befolyásolta azt a tényt, hogy több hónapig megőrizte DUI meggyőződését titokban. Új-Zéland 4-2-es Rio negyeddöntőjéből.

Azonban a Flanagan Ausztrál Jégkorong Liga űrlapja Canberra Strikersrel Unibet októberben visszatért a nemzeti csapatba az Új-Zéland és India elleni sorozatra.

Flanagan azt mondta, hogy a múlt hónapban az AHL-ben játszott játék segített neki visszaszerezni a játék iránti szeretetét.

„Amikor Rioból hazamentem, tudtam, hogy az AHL nagyon fontos volt, de én aztán csak igazán szerettem volna élvezni a jégkorongot – mondta októberben a Fairfax médiának.

„Elvesztettem egy kicsit a Rioba vezető unibet sportfogadás bónuszok hónapokban, és ez nehéz idő volt, de ilyen jó időm volt a Strikers lányokkal és én csak nagyon szerettem játszani, és amikor Unibet szeretek játszani, akkor a legjobbat játszom.

Hockey Australia vezérigazgatója Cam Vale vasárnap hangsúlyozta, hogy támogatni fogják Flanagan-t, amíg a játékból ki nem jönnek.

„A Hockey Ausztrália újra azt szeretné mondani, Unibet hogy míg Anna-t visszavonták a protokolltörésért, támogatni fogjuk őt ebben az időszakban és legfőbb aggodalomra ad okot, hogy jól érzi magát – mondta Vale.